Inlogformulier

Sacha Savelberg

SachSavelberg

 

 

Ik ben geboren op 1 juli 1971 in Valkenburg en woon sinds mijn geboorte altijd al in Valkenburg. Als kind was ik op de basisschool weliswaar al muzikaal, maar destijds won de liefde voor voetbal het gevecht van de muziek. Mijn interesse in de muziek kwam vele jaren later weer terug, toen ik op feestjes als DJ de muziek verzorgde en op mijn geheel eigen wijze de feeststemming erin probeerde te krijgen.

In juli 2007 kreeg ik de ingeving, om mijn lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Al jaren speelde ik met de gedachte om eens een keer een liedje op te nemen in een muziekstudio. Ik dacht: “Het is nu of nooit!”, trok de stoute schoenen aan en belde liedjesschrijver Guus Smeets met het verzoek om een lied voor mij te schrijven. Zo is mijn eerste liedje “Bella Napoli” veelvuldig op de regionale radiozenders gedraaid. Dit smaakte naar meer en zodoende heb ik nog meerdere liedjes laten schrijven.

Na mijn eerste CD “Alles veur uuch" en de CD "Ingelke van Miech", kwam de single CD "Onderaan de Berg".
Deze laatste CD betekende de regionale doorbraak (zelfs in Belgisch Limburg).

Eind september 2010 kwam de nieuwe CD uit van Sacha getiteld "Doog ins Mit". Op deze CD staan o.a. de volgende nummers: Doog ins Mit, Tirolerland en het bekende nummer "Onderaan de Berg".  
De nummers hebben een hoog oberkrainer-polka gehalte. Op deze nummers kun je niet stilstaan en zullen de mensen zeker meezingen. Samen met Sacha's danseressen, is elk optreden een feestje ! "Doog ins Mit" werd in het carnavalsseizoen 2011 zowel in Belgisch- als in Nederlands Limburg met veel enthousiasme meegezongen!

Voor 2012 heeft Sacha 3 nieuwe liedjes in de studio opgenomen. Ze heten Loate Veer Noe Drinke, Neet Euver de Sjreef en Wat un Lekker Sjtok! De liedjes zijn door het grote publiek goed ontvangen!  De liedjes zijn ook te horen en te zien op youtube,

Sacha's motto: het is pas feest als Sacha is geweest !

Gaston Jacobs

gastonjacobs2013

 

GASTON is geboren en getogen in het prachtige dorp ULESJTRAOTE,

Toen hij 15 jaar was ging hij in het kappersvak. Na zijn militaire diensttijd begon hij op 21 jarige leeftijd zelfstandig zijn ''HAARMODE JACOBS". Nu werkt hij daar samen met zijn zoon ROGER en personeel op het adres CATHARINASTRAAT 27 6235 BC, telefoon 043-3643107.

Als jongen van 8 jaar ging GASTON in de fanfare Concordia en speelde daar trompet en later slagwerk. Prachtig vond hij het toen al, om op het podium te staan. Gedichten maken, liedjes maken en voordrachten enz.

Plezier maken en plezier geven werd zijn levensstijl.

 

Lees meer: Gaston Jacobs

Yvo Smeets

yvosmeets2013

Beppie Kraft

beppiekreft2013

 

Leef vrun,

Veur miech zit ut optrey sezoen weer drop.
Vanaof 1 November bin iech weer dao.
Bleif allemaol gezoond !
De groete ouch vaan Pierre.
Laot ut uuch good goon !!
Tot daan.

Juulke

juulke2013

 

Op 19 maart 1984 wordt de derde zoon van Frans Schuermans en Gina Becker geboren. De jongen mag Kristof heten, genoemd naar de vader van Gina, Christiaan. Kristof heeft nog 2 oudere broers: Pascal en Freddy. Samen vormen ze een hechte carnavalsfamilie. Mama Gina was en is nog steeds lid van KV De Pechvogels uit Rekem. Kristof's peter, Gielke Beckers, mocht al 2x prins carnaval zijn. Broer Pascal was al eens jeugdprins van Rekem.

Het gezin woont in de wijk Hangveld te Rekem. Al snel hadden de buren door dat Kristof graag de show steelt. Elke zaterdagmorgen heeft hij de radio loeihard staan en zingt hij mee met alle nummers uit de Vlaamse Top 10, dat toen nog op op Radio 2 werd uitgezonden.

Dit talent zagen ook de leerkrachten uit de gemeentelijke basisschool van Rekem en zij adviseren de ouders van kristof om hem na de lagere school naar een kunstschool te sturen. Maar dat zien vader en moeder niet zitten en sturen Kristof naar KTA Alicebourg te Lanaken.

Al zijn oude klasgenoten en vriendjes gingen naar andere scholen, zodat Kristof de eerste dagen wat verloren loopt en eigenlijk liever naar een andere school wil gaan. Maar de ouders van Kristof houden vol en na enkele weken blijkt Kristof dan toch gesetteld in zijn nieuwe school. Hij maakt ook hier weer nieuwe vrienden. Uiteindelijk kan Kristof terugkijken op een fantastische periode op zijn middelbare school, waar hij in 2002 afstudeerde in de richting Menswetenschappen.

In het weekend ging Kristof graag naar alle fuiven in de buurt, maar vooral de carnavalsbals schuimde hij elk weekend af. Het is daar dat Kristof de naam "Juulke" gekregen heeft. Het begon allemaal op 16-jarige leeftijd met "Het Puumelke", een hit van JP Brikske (origineel van W. Nakken) dat Kristof op elk bal op het podium bracht. Op den duur merkte ook de populaire carnavalsartiest Thei van Thei & Compenei Kristof op. En misschien tot vervelends toe, elk weekend vroeg Kristof of hij mee naar boven mocht komen. Het moet gezegd: steeds na véle glazen bier...

Kristof moet na de middelbare school een verdere studierichting kiezen. Hij kiest samen met enkele medestudenten voor de lerarenopleiding. Het lanterfanten en het speelse dat nog altijd een beetje in Kristof zat, maken dat hij volledig gebuisd is en er op het einde van dat jaar de brui aan geeft.

Maar misschien was er wel een andere reden voor het feit dat hij zwaar gebuisd was...

In november 2002, op 18-jarige leeftijd, wordt Kristof immers door de Brikkebekkers verkozen tot de 39e prins carnaval van Rekem. Een FAN-TAS-TISCHE periode voor Kristof én (maar dat wisten we toen nog niet) het begin van zijn zangcarrière.
Dat kwam zo: elk jaar nemen de Brikkebekkers een carnavalsnummer op. Kristof werd gevraagd om een nummer te schrijven voor de Brikkebekkers. Het eerste nummer "In Rèkem ès het fies" werd een mooi nummer voor de inwoners van Rekem. Het jaar erna mocht hij opnieuw een nummer schrijven. "Hela Ho" werd geschreven en dat sloeg in als een bom. Studiobaas Berti Moors zag meer mogelijkheden en vroeg Kristof nóg een nummer te schrijven. Samen met zijn toenmalige carnavalsgroep "KV De Drankörgels" schreef hij "Gank mer weg". Ook dit nummer werd een hit en de rest... is geschiedenis [ lees verder ]

Frans Theuniz

frans-theunisz

 

Frans is geboren in 1946 en groeide op in de Maastrichtse wijk Limmel. Op acht-jarige leeftijd verdeelde hij zijn tijd tussen voetballen en trommelen bij de drumband van harmonie De Gele Rijders. "Eigenlijk wilde ik beroepsvoetballer worden. Ik bracht het tot het tweede elftal van MVV, maar koos 21 jaar oud voor de muziek." 

In 2006 presenteert Frans wekelijks zijn programma Aon de Geng op TV Limburg. De programma's die Frans voor TV Limburg maakt zijn over het algemeen zeer divers van onderwerp en vrolijk van opzet. Met zijn eerlijke en ongekunstelde opstelling staat Frans dicht bij de kijkers. Naast zijn activiteiten als zanger en tv-presentator wordt Frans ook algemeen erkend als nachtburgemeester van Maastricht.  Meer weten? Klik hier.

Hoofsponsors 2015-2016

 • 2015-cristal.JPG
 • 2015-Rozenhof.JPG
 • brazil.JPG
 • Dia4.JPG
 • Dia5.JPG
 • Dia6.JPG
 • Dia7.JPG
 • Dia8.JPG
 • Dia9.JPG
 • Dia10.JPG
 • Dia11.JPG
 • Dia12.JPG
 • Dia13.JPG
 • Dia14.JPG
 • Dia15.JPG
 • Dia16.JPG
 • Dia17.JPG
 • Dia18.JPG
 • Dia19.JPG
 • Dia20.JPG
 • Dia21.JPG
 • Dia22.JPG
 • Dia23.JPG
 • Dia24.JPG
 • Dia25.JPG
 • Dia26.JPG